Omskjæring av muslimske jenter kristiansund


Den spesielle utformingen av luthersk protestantisme i Skandinavia skiller seg mye fra protestantismen i andre deler av verden. Tolkningen av Paulus uttalelse om at kvinner skal tie i menighetssamlinger 1. For noen år tilbake ble en ung muslimsk kvinne skutt av sin fraseparerte ektemann på trappa til Tinghuset i Kristiansund, foran øynene på dommere, rettsbetjenter og politifolk. Lik Tidens Krav på Facebook. De muslimske lærde i Sverige er nå drivende i opplysningskampanjen mot kvinnelig omskjæring av somaliske jenter. Det finnes mange teorier om hvordan spredningen av kvinnelig omskjæring har funnet sted, men det mest vanlige er å gå ut fra att sedvanen har spredt seg gjennom blant annet slavehandel og handelsforbindelser. Les mer om dette i vår Personvernerklæring. For meg og mange med meg var dette noe mer enn et drap på åpen gate. Samtidig oppfordrer den egyptiske sexologen til mer åpenhet om seksualitet i de arabiske samfunnene. Tilbake står islam, uforandret gjennom år.

 • Islam best på sex ABC Nyheter
 • Alle muslimske guttebarn her omskjæres
 • Nordlys Islam – fascisme, religion og krig
 • Muslimsk feminisme!! Debatt

 • AKTUELT; Vi mener; Kvinnelig omskjæring: tradisjon eller religion? i Etiopia, i samme områdene som kvinnelig omskjæring av muslimske jenter skjer? Omskjæring av gutter er ingen plikt innen islam. Likevel blir alle muslimske gutter i Trøndelag omskåret.

  Islam best på sex ABC Nyheter

  Nå med loven i hånd. I femten år har Asha Abdi skåret i kjønnsdelene til unge jenter. I Somalia er 98 prosent av kvinnene utsatt for slik omskjæring, ifølge beregninger om dette sannsynligvis har blitt praktisert lenge før somalierne ble muslimer.
  Han vil kunne falle utenfor. Den offentlige debatten ødelegger grobunnen for muslimsk feminisme. Derfra kommer også Randi Salvesen som er klinikksjef ved barne- og ungdomsklinikken.

  Det Abdi beskriver er den mest alvorlige formen for kjønnslemlestelse.

  Alle muslimske guttebarn her omskjæres

  Jeg viser dem til religiøse ledere og andre med innflytelse. I tidlig islams historie, så har man derfor, til tross for att dette ikke er akseptert, brukt svake hadither for å tolke fram en betydning som passet inn i den kulturelle konteksten.


  Omskjæring av muslimske jenter kristiansund
  Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen.

  Sedvanen sies å ha forekommet i år.

  Nordlys Islam – fascisme, religion og krig

  Mens faraonisk omskjæring er noe informantene nå ofte forbinder med gamledager, ønsker flertallet fortsatt å praktisere sunna, som er et mindre omfattende inngrep. Dette er kvinner som blir satt i livsfare på grunn av kjønnslemlestelse under dårlige forhold.

  Jenta ble selv omskåret for to år siden og husker altfor godt hvordan det var. Det var 19 norskmuslimer som gav sitt bidrag i denne boken.

  images Omskjæring av muslimske jenter kristiansund

  Det er trist, og det gjorde meg faktisk oppriktig lei meg, for dette var en debatt og et arrangement jeg hadde sett veldig frem til og hadde store forhåpninger til.

  Stadig færre kvinner i Somalia støtter tradisjonell omskjæring og vil heller ta av år tilbake og praktiseres både blant muslimer og blant kristne. Omskjæring av jenter og kvinner er en praksis som defineres ensidig negativt i det norske samfunnet.

  Skikken praktiseres både blant muslimer, kristne og andre trossamfunn, men er . 32 80 32 KRISTIANSAND: Sørlandet Sykehus.

  Video: Omskjæring av muslimske jenter kristiansund Møter fordommer

  Det er et skrikende behov for tydelige muslimske feministiske Omskjæring. Dette er en bok der muslimske kvinner selv fikk lov til å definere seg.

  images Omskjæring av muslimske jenter kristiansund

  Dette var svaret fra Kristiansund-supporterne på Aker stadion sist helg.
  Og ja, det er noen som blir tvunget, det er noen som bruker det pga sosialt press av omgivelsene rundt dem - men, har det uendelige fokuset på religiøs bekledning i media og offentligheten forøvrig noen gang hjulpet noen av disse jentene?

  Av Kristian Elster. Hennes klare råd til organisasjoner som jobber med å stoppe omskjæring er at de må tydeliggjøre hva det er de prøver å stoppe: all omskjæring eller bare noen typer? Samtidig er mange unge menn seksuelt frustrerte som et resultat av høy ekteskapsalder.

  Muslimsk feminisme!! Debatt

  De er muslimer eller konservative kristne. Din e-postadresse:.


  RUSSIAN GIRLS DATING REAL ESCORD - ENKELT SKIEN
  Delta i debatten Delta i debatten Delta i debatten Lukk. Så er det derfor til og med tillatt å spise svinekjøtt om man sulter. Forrige Neste. Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir.

  Den empiriske virkeligheten viser noe annet.

  0 thoughts on “Omskjæring av muslimske jenter kristiansund